De 1 an am lucrat discret la un mic proiect de suflet. Se numește

GHIDUL CULTIVATORULUI DE VISURI

Caiet pentru proiecte mici, cu răsturnări interesante.

Ghidul cultivatorului de visuri

Cred în confruntările cu realitatea, așa că l-am tipărit în 50 de exemplare și să îl dau în test,

pentru a nu mă îmbăta cu suc de mere :))

Caietul este potrivit fie că vrei să inițiezi primul tău proiect, fie ai avut deja mânecile suflecate în alte proiecte. Singura condiție este să ai
apetit pentru proiecte mici care să îți dea endorfine și

chef de explorat idei de proiecte

pentru care să îți folosești creativitatea, propriile curiozități,

fără să depinzi de finanțări.

Caietul este și un instrument de luat notițe cu observații și idei interesante și de păstrat nordul micului tău proiect tău de suflet, pe măsură ce îi dai viață. De fapt, o să vezi că urmeză parcursul natural al încolțirii oricărui proiect de suflet, adică de explorare a ceea ce te preocupă, de infuzare a unor idei interesate și de plantare a unei idei de proiect în lumea reală.

Ghidul cultivatorului de visuri

Caietul:

– începe cu SPAȚII de RĂTĂCIT, ca să poți explora lucruri care ți-ar plăcea sau te-ar preocupa să le schimbi în bine;

– are RONDURI cu IDEI, adică spații de notat idei de proiecte, atunci când ți se sedimenteză gândurile, după explorări ale lucrurilor care te interesează;

– include o secțiune unde să ALEGI IDEEA de PROIECT cea mai potrivită pentru așteptările tale;
– are o secțiune de PLANIFICAT un PROIECT pe care să îl scoți în lume.

Caietul este în 2 versiuni grafice, una cu grafică realizată de Răzvan Lazăr și una cu desenele mele, ambele variante având exact același conținut. Dă click pe imaginile de mai jos, ca să-ți arunci ochii pe cuprinsul caietului, în cele 2 variante.

Dacă ți-am strânit interes și vrei caietul pentru proiecte mici, cu răsturnari interesante, mi-l poți cere prin email: minodora.cerin @ gmail.com, specificând ce versiune dorești (cea cu grafică sau cea cu desene) și ți-l voi trimite prin poștă, gratuit. La schimb, îți cer doar niște păreri sincere, care sunt adevărații “nutrienți” cu care îl pot face să devină un instrument util.