Am decretat de mult timp decesul tablei negre de la școală, chiar și al tablei albe (whiteboardul) pe care scrii cu carioca.

Îți poții imagina orice perete de la tine de la birou, școală sau de acasă care să devină o tablă pe care poți scrie, desena și șterge ușor orice?

06.Idea paint_05

06.Idea paint_02

Un tânăr întreprinzător de 18 ani din SUA  a creat acest produs de care m-am îndrăgostit fără să-l folosesc, care se numește Idea Paint. A fost lansat în 2008, însă eu abia acum am aflat de el. Când am citit, mi-am dat seama că e un produs care duce la cimitir tabla neagră cu cretă a copilăriei mele și tabla albă a “adolescenței” mele profesionale.
Produsul e deja folosit de companii mari, mici, liberi profesioniști, universități și mame care au dat liber la desenatul pe pereți.

Ca să-ți faci o idee mai clară, vezi acest video aici 

06.Idea paint_03

06.Idea paint_04

Sursă foto: Site-ul oficial Idea paint

Prețul e mare (aprox 550 lei pentru 1,5 mp), având în vedere că se mai adaugă costuri cu plata zugravului care să îl aplice și costurile de transport din SUA. Alternativa mai accesibilă este un produs similar, Smart Wall Paint, realizat în Irlanda.
La ei, costul este de aprox 540 lei pentru un kit care acoperă 2 mp, are o garanție de 10 ani și oricine îl poate aplica, fără să ai nevoie de cineva profesionist care să îl aplice.

Ambele produse se pot comanda de pe site-urile lor oficiale, însă le găsești și pe amazon și o mulțime alte site-uri care fac comerț electronic.

Trimite mai departe: