Nu este nici carte, nici agendă, nici jurnal.
Este un pic din toate!


Și este pentru cei care vor să creeze mici proiecte cu miez,
cu bucurie și cu resurse la îndemână.

Ghidul cultivatorului de visuri:

caiet de lucru pentru

managementul proiectelor mici,

cu răsturnări interesante

  

Preț: 20 lei
[momentan indisponibil] 

Îți va fi de folos dacă vrei:

 

– să faci un proiect mic, cu riscuri și resurse minime;

– să explorezi noi idei de proiecte;

– să ai mai multă claritate, simplitate și creativitate când inițiezi proiecte. 

 

IMPRESII

„Îţi mulţumesc pentru învăţămintele din caiet. Folositor, foarte. Cred că fiecare start-up ar trebui să îl aibă de ajutor, inspiraţie, ș.a.m.d.”
Ana-Maria Olteanu

coordonator întreprindere socială, Aliat Print

„M-aş fi bucurat nespus că la începutul mele cariere în domeniul proiectelor să am acest ghid, care te ajută să-ţi păstrezi inocenţa şi savoarea ideilor, fără a te mai gândi la rigoarea finanţării şi la prevederi legislative.”
Amalia Alexandru

coordonator de proiecte culturale

„Organizat, amuzant, motivațional, ușor de citit și utilizat. Ghidul e bine structurat, are pași logici foarte folositori, spațiile albe pentru introspecție și scrierea ideilor/gândurilor sunt foarte utile. Un ghid de nota 10! ”
Maria-Valentina Sava

blogger, Copii și mame

„Este într-adevăr un instrument de lucru foarte util în elaborarea de proiecte, şi te felicit, pe această cale, pentru inițiativă (mai ales că are o formă atât de simpatică- mai ales vizual). Sper să te bucure că ne este de folos, noi suntem foarte recunoscători, nu ştim ce ne-am fi făcut fără el! Mulţumesc mult pentru ocazia de a-l descoperi”
Miruna

studentă Universitatea București

„Ghidul cultivatorului de visuri este într-adevăr o idee ingenioasă care poate ajuta orice tânăr student să își clarifice, ordoneze și să își aleagă cea mai bună idee de proiect gândită de el. Îți mulțumesc pentru că mi-ai oferit ocazia să am în bibliotecă un caiet atât de interesant, pe care cu siguranță îl voi folosi la un proiect de tip vibrația exterioară.”
Alexandra Neamțu

studentă ASE

Dă mai departe: