Ce mă inspiră cel mai mult sunt schimbările în bine pe care le văd în jurul meu.

Găsesc o mare plăcere în micile bucurii: un zâmbet, un detaliu frumos la o clădire derăpănată, un pasaj dintr-o carte, o floare crescută în ciment sau un joc ingenios.

Cei care mă cunosc de mai mult timp m-au tot întrebat care a fost declickul care m-a transformat din Dora veche și conformistă în Dora creativă. Nu știu să răspund cu exactitate. O fi căutarea ieșirii mele din necunoașterea de sine. O fi descoperirea că lucrul cu mâinile altfel decât pe tastatură îmi dă o stare fabuloasă. O fi faptul că a dat viață fiului meu. O fi reîmpăcarea cu defectele mele. Cum ziceam, nu știu exact ce m-a făcut să fiu mai creativă.

Însă știu exact de ce scriu aici pe blog. Este din convingerea că oricine poate redeveni creativ, chiar dacă a trecut (ca noi toți, de altfel) prin tot procesul lung de stingere a creativității, în școală, în companii și poate chiar și acasă.

Notă: Pagină ce se lasă așteptată. Sau un alt fel de a spune că va trebui să mai vii pe aici ca să descoperi cu ce idei și acțiuni mă hrănesc 🙂

Află mai multe

Aici este lista mea selectivă cu prezentări TEDx și site-uri pe care le urmăresc din domenii precum artă, antreprenoriat și gândire critică.

Din când în când urmez câte un curs online gratuit. De multe ori am învățat lucruri tare interesante.

Află recomandările mele

Dă mai departe: